VRF 2

Airstage VRF systemen

Spitstechnologie ontworpen voor het comfort, energiezuiniger dan ooit! Deze VRF warmtepompen zijn ontwikkeld voor een optimaal energiemanagement.

Wij bieden 70 configuraties van 4pk tot en met 54pk die op hun beurt samengebouwd kunnen worden tot één systeem van 400 binnendelen en 100 buitendelen. Verschillende masterunits kunnen ‘stand alone’ of in combinatie (V-serie) met elkaar worden toegepast. Dit levert een ruim aanbod van beschikbare capaciteiten.

Dit ultracompacte VRF-systeem is met één waaier en een hoogte van minder dan één meter nog makkelijker te installeren op locaties met beperkte ruimte. Het aansluitbaar vermogen gaat tot 130%.

De Mini Airstage J3 (beschikbaar in 3-fase) is ideaal voor kleine en middelgrote gebouwen, zoals kleinere kantoorgebouwen, winkels en grote woningen. Dankzij het plaatsbesparende ontwerp en de lange leidinglengte kan dit flexibele systeem makkelijk worden geïnstalleerd op het dak of het balkon.

De nieuwe Airstage J3L is speciaal ontworpen voor kantoren, hotels en winkels van middelgrote omvang (10 tot 30 ruimtes) op locaties waar de installatieruimte beperkt is. De buitenunits zijn zeer compact en produceren weinig geluid; perfect voor projecten in een stedelijke omgeving.

Dit flexibele VRF-systeem heeft een uitgebreide range van 8pk tot 48pk per stap van 2pk en biedt een grote aansluitcapaciteit aan binnenunits, tot 150%. Dankzij energiebesparende functies en componenten is de V2, ondanks zijn groot vermogen, zeer energiezuinig.

Met de mogelijkheid tot het aansluiten van maximum 64 binnenunits en een totale leidinglengte tot 1000 meter is de V3 uitermate geschikt voor grote utiliteitsprojecten. Dit VRF-systeem zet bovendien opmerkelijke energieprestaties neer.

Dit geavanceerde VRF-systeem kan gelijktijdig koelen en verwarmen met energieterugwinning. De Airstage VR2 levert vrijheid en comfort dankzij de vrije omschakeling tussen koelen en verwarmen.

VRF 5
VRF 4
VRF 3