Kantoren

Eigentijdse kantoren hebben nood aan gezonde lucht in een stille werkomgeving, met een centraal energiebeheer en een flexibele temperatuurregeling. General biedt energiezuinige oplossingen voor een comfortabel werkklimaat, zowel voor kleinere kantoren als grote projecten.

Winkels

De klimaatregeling in winkels vereist vooral snelheid van installatie, bedieningsgemak en de mogelijkheid om zowel te koelen als te verwarmen. Dat alles liefst met zo weinig mogelijk ruimteverlies. General biedt hiervoor oplossingen die energievriendelijk zijn en tevens het gewenste comfort bieden.

Restaurants

Restaurants hebben vooral nood aan een flexibel systeem dat zowel kan koelen als verwarmen, zonder tocht en zonder zoemgeluiden. Daarnaast zijn ze erg gebaat bij een energiezuinig systeem voor het warmwaterverbruik in de keuken.

Hotels

De persoonlijke wensen van hotelgasten zijn belangrijk, en ze kunnen heel uiteenlopend zijn. General biedt flexibele warmtepompsystemen die zowel kunnen verwarmen als koelen (airco), makkelijk te bedienen zijn en weinig plaats innemen.

Magazijn

Soms is geconditioneerde opslag in logistieke centra en magazijnen belangrijk, bijvoorbeeld voor farmaceutische producten. Of is het wenselijk om in de winter de temperatuur op een constant aangenaam niveau te houden. Ontdek onze oplossingen!